#

Rreth Nesh

Misioni

Interneti edhe aty ku nuk e keni ëndërruar më parë

Shërbime të Internetit

FIBER dhe Wireless, Për të garantuar qëndrueshmerinë e sherbimit në masën e gjerë, SHQIPONJA-ISP ju ofron abonentëve paketa Interneti me shpejtesi të lartë dhe PA Limit në perdorim. Gjithashtu kujdesemi që të jemi sa më parë të arrijmë tek ju atëherë kur ju keni nevojë për ndihmën tonë.

  • Internet
  • Perkrahje Teknike
  • Kujdes maksimal
#

Shqiponja ISP

Ofron disa sherbime

Kamera Sigurie

Montim & Instalim

Me çmime konkuruese ne treg

Sherbime

Formatime windows

Instalime programesh te ndryshme

Internet

Fiber & Wireless

Interneti me i shpejt ne treg

Zona e mbulimit

Harta