Ballina

Shërbime të Internetit – FIBER dhe Wireless, Për të garantuar qëndrueshmerinë e sherbimit në masën e gjerë, SHQIPONJA-ISP ju ofron abonentëve paketa Interneti me shpejtesi të lartë dhe PA Limit në perdorim. Gjithashtu kujdesemi që të jemi sa më parë të arrijmë tek ju atëherë kur ju keni nevojë për ndihmën tonë.