#

Pakot

Pako & Oferta

Paketa familjare dhe per Biznes

Familjare

20 Mbps

1 Muaj

Download 20 Mbps

Upload 20 Mbps

Shpejtesi / Pa limit

Instalim falas

Biznes

100 Mbps

1 Muaj

Download 100 Mbps

Upload 100 Mbps

Shpejtesi / Pa limit

Instalim falas

Familjare

50 Mbps

1 Muaj

Download 50 Mbps

Upload 50 Mbps

Shpejtesi / Pa limit

Instalim falas